Разни начала

Новата година започна динамично, лудо. Но хубаво. Дни, изпълнени с емоции. Ще ми е трудно да се преборя с лаконичността си и времето, и да пиша много (но все пак съюзник в неравната битка и подмолен провокатор ми е една бутилчица сухиндолска гъмза, с която се ухажваме на фона на “Балканджи”-ите).

Кулминацията засега: факт е първият коктейл, организиран от Мрежа с идеални цели “Граждани с чувствително повишаващ се стандарт на живот без граници” (самата МРЕДЖАН си намери къща и се установи). 7 януари (събота) е ден, който едва ли ще забравя лесно. Честно казано, не очаквах така да се развият нещата по отношение отразяването в медиите, а от друга страна мислех, че малко повече ще са “гражданите с повишаващия се…”. Но – сняг, студ, лед – разбираемо. Не се надявах на реакция от институции, обаче нещо се случи… Пет телевизии, няколко вестника, тържествената визита на Гьорето Пирински с бодигардовете, после на следващия ден “В десетката” с бат Иво Инджев оправдания и плямпане на пълни глупости, които разяриха целокупния бг-народ. Много добра забава. Най-после се запознах и на живо с достойни граждани и благи типове като Григор (Григоре, страшен си в репортажа на bTV-то! смях, смях извън залата:)) и Валери, с когото така си лафех и се хилех, все едно се знаем от години, особено съм доволен. Жасмина (съгражданко, благодаря за мерцедеса) и Симеон (добре му го каза на Пирински за Левски и Ботев – ще се крие зад светини лисицата, а!) са много готини хора, с Иван що ли така имам чувството, че тепърва ни предстоят наздравици (може и не с вода, и да не ни дават по тв-то), а за обич(ай)ните заподозрени Таня и Калин (шефе, къде си?), нямам какво да кажа… не мога да ви понасям!

Започнах твърде много да говоря за хората, но нали пък те бяха/са най-голямото богатство… Някъде по това време, откогато датира и последната статия (преди стотици години?) – миналия март-април, имаше един край и едно ново начало за мен. Искам да вярвам, че след утре, 11 януари, в групата на балъците без граници (Вики, възхитен съм) ще се завърне един незабравен такъв и ще се радваме на още един край и едно ново начало.

Един коментар на 'Разни начала' »»

  • коментар на 20/01/06 в 4:09 am

    …Тука е там или както речете. Маг още днес си вземете!

    Няма ме, шефе. От оргазнизаторстване чак човешкото си лице забравих… ама от събота нататък няма да е тъй.

    Голям залък казал,
    Халич Стари от “Маргинали”

Коментирай »»