1

Ето ме и мен в блогосферата. Няма да започвам с обяснения защо. Един умен човек, на когото се възхищавам го написа преди време по най-точния начин. Преди около три месеца открих красотата на блоговете и това промени ежедневието ми. Както беше казал журналист от вестник “Ритъм” в началото на 90-те за музиката на Marillion, “от такива неща се поумнява, честно!”. Прав е Йовко Ламбрев, че това не е някаква паралелна реалност, а си е пълноценна част от всекидневния ни задъхан живот. Всички нюанси на хубавите неща в този свят винаги се свеждат до една единствена същност, която или ще разпознаем и ще станем по-истински, или не. Като почти всяко начало на път към неизвестни хоризонти и това, моето, е плахо. Дано се радвам на попътен вятър.
;)

7 коментара на '1' »»

 • коментар на 31/05/05 в 3:10 pm

  Давай, давай смело :-)

 • коментар на 01/06/05 в 12:45 am

  Благодаря за куража, Йовко :)

 • коментар на 03/06/05 в 11:28 am

  Хей, чак днес забелязах в Dashboard-a на блога си линк, чийто произход ми бе твърде неясен. Проследявам го и що да видя – още един човек, съпричастен към Ники Баровски ;-))) Че и сродна душа – чете същите блогове, като мен… После виждам името – ами че това бил Евгени!

  Радвам се да те видя в блогществото, Евгени! Добре дошъл и ще се радвам, ако се позадържиш ;-Р

 • коментар на 03/06/05 в 11:53 am

  Благодаря много, Алекс, и аз се радвам, и определено смятам да се позадържа, макар да съм от тези непостоянните ;) Освен ако не се застрелям преди и аз да успея да нагодя блога към IE. :) Граждани, умолявам ви, не го отваряйте с това… нещо.

  http://www.stopie.com/

  П.П. Вече като че ли работи горе-долу под IE (да не казвам голяма дума), но така или иначе горепосоченият линк важи.:)

 • коментар на 03/06/05 в 4:44 pm

  Успех, и дано блогът ти стане явление! :-)

 • коментар на 03/06/05 в 5:30 pm

  Благодаря най-сърдечно и покорно, Григоре, но смятам, че блоговете точно на вас тримата, които сте коментирали дотук, са явление. Аз съм само един последовател.
  :)

 • коментар на 14/06/10 в 3:34 am

  Ей минаха 5 години от този блог, земи пусни някоя мъдрост по случай юбилея.
  Седя и цъкам – има още живец тук, па макар и да го няма първоначалния ентусиазъм :)

Коментирай »»