Още за процеса срещу Баровски

от Евгения Буда

Приятели! Делото на Ники Баровски няма да се отлага и ще се състои на 11.01.2006 г. Да ви е честита Новата Година и нека тя да донесе голям късмет! Много е вероятно на делото да присъства Канна Рачева от bTV, както и спец. кореспондент в Гърция на БНР Катя Пеева. Вашето присъствие също е крайно желателно – така съдът ще види, че случаят се наблюдава и няма да посмее да съди Ники без да спази правата му!

Най-любезно ви каним да упражните своето наблюдение на 11.01. в Солун, та света и НАС да види. Това МНОГО ще помогне на Ники. Нека се съберем, събудим и бъдем! Всеки, който иска да хване влака за един ден, нека да дойде на Дървеното в петък, 6.01. и да донесе със себе си данните от международния си паспорт – това е необходимо, за да ги изпратим на консула ни в ГР, та ако имаме препирни на границата, да може човекът да се обади, за да ни пуснат.

Разбира се, ако сте в затруднение да дойдете на Дървено, достатъчно е да ми ги пуснете по мейла: jennybuda@abv.bg, с потвърждение от ваша страна. Технически подробности: 10.01. в 22:05 от Централна гара тръгва влакчето за Солун, в 5:27h е там. На 11.01. в 23:56h има обратен влак, който пристига в София в 8:00h. Има и друг, който тръгва към 17:30h от Солун. Цялото удоволствие струва 30 лв общо отиване и връщане, ако групата е от 5 или повече човека. Ако ли пък хората са трима, цената е 40 лева. Затова е важен вашият бърз (по възможност до края на седмицата) отговор, независимо дали положителен или не – за да можем да купим по-рано и накуп билетите и да пътуваме по-евтино.

Моите координати са: 954 69 03 дом. и 0898 852 733
jennybuda@abv.bg

http://barovsky.ludost.net/freedom/

Добавям, че тези, които не са успели за Дървено в петък, а и всички останали, просто съпричастни към случая, могат при възможност да се отбият на съботния коктейл, анонсиран в предните постове. Жени ще е там и който желае, ще може да се запознае с подробностите, както и да даде евентуално някоя стотинка и за Баровски, покрай даренията за народните мерцедеси.

Коментирай »»