ПОБЕДА!!!

от Евгения Буда

Искам да благодаря на всички, които финансово подкрепиха Люси Баровска с малки или големи суми. Зная, че всеки го направи според възможностите си и от цялото си сърце! Досега сме събрали 740 лв, които ще внесем по сметка на разположение на Люси. Тя сега в момента дължи 500 евро за молбите за обжалване, които бяха отхвърлени. Това са Държавни такси.

Всички знаете, че делото е вече назначено за 11 януари 2006 г. Реалното положение на Ники обаче хич не е цветущо. Постоянно провеждаме консултации с хора, които са запознати с гръцкото законодателство и традициите му. Отвсякъде чуваме едно и също: Тези дела не траят повече от 30 мин. и често не бива давана думата дори на адвоката на подсъдимия. А това, че Ники е българин, допълнително стимулира съдиите да бъдат строго-студени и да спят спокойно. Минималният срок, който ще му бъде присъден в рамките на тези 30 мин е 8-10 години…

Приятели, това са факти. Ние не можем да им се противопоставим в толкова силна степен, че да ги променим. И на главите си да застанем, светът ще продължава да се върти по неговите си закони. Но всеки закон си има вратички, всяка пътека криволичи…Вариантите са следните:
1. Ако останем със същия адвокат, който обаче е млад и няма контакти в Солун, явяването му пред съда ще струва 1500 евро. И после ще последва дълъг процес на обжалване, надежди и мъка…
2. Можем да се обърнем към адвокат, специализиран в подобни дела с наши сънародници и освобождаващ доживотно осъдени за трафик на наркотици, например. В края на краищата, С КАКВО Баровски е по-лош от тях! С КАКВО не е повече заслужил свободата си и правото на нормален живот! С ТОВА, че не може да си позволи такъв адвокат. Разходите са примерно следните: самото явяване на делото варира между 2000-5000 евро, допълнително ще иска пари за самото запознаване с делото и пари, които са не по-малко от 15 000 евро за оказване на влияние на делото. Знаете, че според нашите стандарти това са купища пари.

Хора, ако ние сме истински приятели на Ники, ще се мобилизираме малко и ще му помогнем. Зная, че никoй от нас не тъне в разкош, сега е зима и търсим различни комбинации, за да си платим парното, а и да изпием по чаша шампанско на празниците. Но ако ВСЕКИ ОТ НАС се лиши от нещо малко, а се съберем повече хора, ще можем да посрещнем една голяма победа! В противен случай ще лишим един прекрасен човек от свободата му и ще заробим роднините му да изплащат дългове години наред… Люси Баровска е прекалено скромен човек, тя не би си помислила да моли някого за финансова помощ, затова се обръщам аз към вас: нека не оставяме това момиче да носи на плещите си и това! Тя е прекрасен борец, силен воин, който постигна досега много. Само мога да пожелая на всеки от вас да има в живота си един такъв човек, който да се бори толкова упорито за вас!

Начините да помогнеш са следните:
1. На Дървеното в парка Заимов всеки петък от 19 до 22 h – изпий една бира с най-шумната компания в заведението и остави в брой своя принос
2. Да внесеш пари по сметка, която е предоставил Спас Димитров – член на Балканджи: N 1076073943 банков код 62176307 в банка Булбанк
3. Ако имаш добър приятел или роднина с процъфтяваща фирма, информирай го за случая, покажи му сайта, запознай го с Люси. Ако твоят приятел се почувства съпричастен, може да дари средства, които са непосилни за нас поотделно.
4. Ако твоят приятел няма възможност да отдели средства, но пък случайно има свободни такива, можем да ги вземем назаем за по-дълъг срок и, по възможност, без олихвяване. Разбира се, юридически издържано.

ПОМОГНИ И БЪДИ СРЕД ПОБЕДИТЕЛИТЕ ! МОЖЕМ ГО !

Хората, които досега са внесли финансови сърдечни инжекции за Ники Баровски са:
Александър Велинов
Анелия Кременска
Анна Коеджикова
Асен Цветков
Виктория Николова
Владимир Милошев
Гергана Христова
Десислава Велева
Диана Веселинова
Евгени Богданов
Евгения Буда
Катерина Манчева
Мартина Бозаджиева
Мая Костова
Петър Пенчев
София Сретенова
Цветелина Костова,

КАКТО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГРУПА БАЛКАНДЖИ, КОИТО ВНАСЯТ ВСЯКО СВОЕ ПОСТЪПЛЕНИЕ ОТ КОНЦЕРТИ, ПРОДАЖБА НА ДИСКОВЕ И ДР. ЗА НИКОЛАЙ БАРОВСКИ:
Кирил Янев
Спас Димитров
Калин Христов
Владимир Левиев
Явор Пачовски
Христо Пашов
Александър Стоянов
Николай Трайков
Валентин Моновски
Явор Джерманов
Инна Замфирова
Рая Хаджиева
Теди Тодорова

БЛАГОДАРИМ ЗА ЛЮБОВТА ВИ!

http://barovsky.ludost.net/freedom/

Коментирай »»